LET ME TELL YOU SOMETHING...

At the Stay Hotel

DSC_1028 DSC_1034 DSC_1040 DSC_1045 DSC_1053 DSC_1064
Top // Skirt // Bag, Stella McCartney // Shoes, Chanel

Godmorgen piger! Jeg håber I har sovet fantastisk. Idag er jeg tidlig oppe for en gangs skyld, har virkelig haft det luksus i denne ferie, da jeg nærmest har kunne sove længe HVER dag – men nu og den næste uge frem, skal jeg hjælpe min søster på mine forældres arbejde, hvilket skyldes at jeg har forelsket mig i en taske og den MÅ jeg have – så ja, let’s work for it! Jeg tror egentlig det er meget for mig, at jeg lige vænner mig til en hverdag igen, lige så stille og roligt, selvom jeg stadig har en uge tilbage før det går løs.

Igår var jeg til FashionWeek i Øksnehallen, hvilket var så inspirerende! Jeg var inde og se PlusFines fine stand, som var fyldt med de lækreste varer – glæder mig pludselig helt til en mørkere tid, hihi! Herefter tog min søster og jeg tilbage på Bryggen, hvor vi spiste lidt frokost og hyggede. Jeg var igår også ude og få fyldt mine vipper op hos søde Line fra Lash Copenhagen og afsluttede dagen med manér på Stiks n’ Sushi med søde Frederikke.

Fik taget lige outfitbilleder fra igår, som I kan se på billederne. Jeg forelskede mig fuldstændig i den enkle, men stadig virkelig fine bluse fra SheInSide.com efter jeg så smukke TinaMaria rocke den I et outfitpost. Den er på udsalg nu og koster 100 KR!!! Det er helt vildt, og jeg synes den er virkelig fin med de bare skuldre. Alt i alt et fint og enkelt outfit, og tjek lige mine nye Chanel espadrilles – jeg er rent ud ud sagt helt solgt i dem! Min venindes ven købte dem med hjem fra USA til hende og jeg – så vi kan lige nå at nyde nogle lune sommerdage med dem, før de skal pakkes væk igen.
Love-Caroline

16 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

LET ME TELL YOU SOMETHING...