MY B-DAY WISHES

At Mariott Hotel

marriot-2 marriot-4 marriot-26 marriot-29 marriot-34 marriot-36 marriot-45 marriot-46 marriot-47 marriot-48 marriot-58 marriot-64 marriot-65 marriot-67 marriot-77 marriot-79 marriot-80marriot-83
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-03-20 kl. 09.38.01Skærmbillede 2016-03-20 kl. 09.39.15Skærmbillede 2016-03-20 kl. 09.40.36Skærmbillede 2016-03-20 kl. 09.41.33
Goodmorning early-birds <3 Jeg er tidligt oppe idag, da jeg har haft nogle indlæg at skrive og inden længe skal jeg ud og spise brunch med min bedste Malle! Der er intet bedre end aflslapningssøndage i godt selskab. Igår var vejret så fint, varmt og forårsagtigt – helt fantastisk. Anders og jeg tog derfor ud til Mariott Hotel, ved Kalvebod Brygge, og fik skudt de fineste outfitbilleder – emmer de ikke bare af forår? Det var helt igennem fantastisk at kunne mærke solens varme og vigtigst af alt, at jeg overhovedet ikke frøs på noget tidspunkt. Disse dage vil vi gerne have lidt flere af :-) hihi

Jeg havde mine YNDLINGS jeans på, fra Gina Tricot – de har virkelig siddet fast på mig, siden de blev mine – jeg er så vild med dem altså! De har nogle flotte detaljer ved knæene og anklerne, som gør dem ekstra cool. Jeg endte med at være så glad for disse, at jeg besluttede mig for at investerer i endnu et par af samme jeans, bare i blå. De koster 249 og kan fås hos Gina Tricot, har også lagt et link ind til jer. Blusen er også fra Gina – fin ikke? Den passer til nærmest alt og sidder super fint på! Min grå trenchcoat lignende jakke, er fra Vero Moda – jeg elsker sådanne jakker/cardigans, jeg ved ikke hvad der er med dem, de er bare så hyggelige og pæne på. Nu vil jeg hoppe i tøjet – I må have en dejlig dag, husk og følg med på bloggen senere <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

MY B-DAY WISHES