FLORAL AND GOLDEN

At leve i nu’et og om at NYDE det

picmonkey-collage
Hej piger! Nu kom jeg jo helt i det følsomme og mere eftertænksomme hjørne, efter mit tidligere indlæg. Jeg gør mig altid rigtig mange tanker, sådan generelt? Jeg tænker mange ting igennem, over-analyserer mange ting (ligesom mange andre piger, kan jeg forestille mig;-) – jeg har dog alligevel lært, at jeg ikke skal lade for mange ting, gå mig på – slet ikke, hvis det egentlig ikke har nogen som helst betydning for mig, men alene andre? Det er en lidt egoistisk tankegang og man skal selvfølgelig altid, tænke på andre og sig selv, men i sidste ende, kan man ikke gøre alle glade og det er vigtigt at holde fast i. Jeg synes selv, jeg er blevet MEGET bedre med årene, til at prioritere mig selv mindst lige så højt som andre – i langt de fleste henseende selvfølgelig. Som yngre, teenage-pige, vil jeg idag kategorisere mig selv, som en pleaser for andre og en forsømmer på mine egne ønsker og behov. Jeg tror det bunder i den usikkerhed, de fleste af os, har været igennem. Dét at man ikke helt kender sit værd, sine grænser og sig selv.

Jeg er meget bevidst idag, om hvilke mennesker jeg omgås med, hvem jeg holder af og ønsker at bruge min tid på, og dét at have turde at skære folk fra med tiden, er en smule skræmmende, men også det rigtige i sidste ende. Jeg ved, at dem jeg har omkring mig, vil mig det bedste og at jeg altid kan komme til dem. En anden ting, jeg har gået og tænkt meget over, er som overskriften siger, det at leve i nu’et og nyde det. Jeg tror vi alle glemmer det til tider og måske endda som jeg, tænker fremtid, fremtid, fremtid – konstant!! Der er altid nået forude man ser frem til, men hvad med den situation man egentlig står i nu og her? Den skal man jo også huske og vigtigst af alt nyde og få det bedste ud af. Det er lidt hen af noget eksistentialistisk, rent tankegangsmæssigt, at nyde sin tilværelse og ikke flygte ud i fremtiden – hvilket var noget, jeg var meget betaget af, i mine psykologi-timer – har I også tænkt over det? Det har i hvertfald været ét af mine nytårsfortsæt, at nyde nu’et, nyde rodet der nu end må være i ens liv, på den ene eller anden måde, for i sidste ende, løser det hele sig og jeg tror på at alting sker for en grund, for at vi skal lære og for at gavne os på den anden side – det er også lidt betryggende, når man føler livet er unfair.

Sikke et langt og måske tungt indlæg, der var egentlig ikke en dybere mening bag, men jeg ville blot dele mine tanker med jer og tror faktisk, jeg sover rigtig godt, på et lettet sind i nat – vi skrives ved imorgen piger, god aften <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FLORAL AND GOLDEN