PRINTET SUMMER KIMONO

Asymmetric leather skirt with a lacetwist

DSC_4588 DSC_4591
PicMonkey Collage1
CLICK TO SHOP:
Skærmbillede 2015-04-27 kl. 21.21.03Skærmbillede 2015-04-27 kl. 21.21.39Skærmbillede 2015-04-11 kl. 16.31.25
Godaften ladies! Undskyld for mit sene indlæg, har mildest talt haft meget at se til idag – dog har jeg været igang med en masse spændende ting og har lige nu, allermest lyst til at hoppe i seng – den går bare ikke helt ;-) Vil gerne afsløre lidt for jer, min søster og jeg har nemlig været ude og kigge på vores drømme-lejlighed idag – nu kan ingen af os sove roligt i nat, da det først er imorgen, vi får svar på om den er vores. I må hellere end gerne krydse fingre med os – iiih hvor jeg altså håber!

I skal nok høre meget mere om det. Før jeg begynder at fortælle lidt om det fine outfit i kan se på billederne, vil jeg lige pointerer at Nicole og jeg sælger ud af vores tøj og interiør i Lyngby, lige ved Magasin på lørdag – det bliver SÅ godt og jeg glæder mig sådan til at vise jer det hele! Særligt alle de pynteting, puder mv. vi også sælger. Location, tid, sted og billeder skal jeg nok opdaterer snarest – regner med at få det hele på plads til imorgen. Men husk at book lørdagen til dette – vi håber sådan på at se en masse af jer!

Før jeg smutter i seng, tænkte jeg lige at dele dette enkle men meget fine look. Jeg har valgt at style det med mine Apair stilletter, dog vil jeg ligeledes rocke det med et par bikerboots og en skindjakke – så kan den gå til hverdagsbrug, når vejret igen bliver varmt.

Mit fine ur er fra Bamboo Revolution, hvilket jeg har set frem til at fortælle jer lidt mere om. Selve uret er som i måske kan gætte jer til, lavet af bambus. Herudover er det tænkt og designet af Amy, der bor i Sydafrika. Hvad jeg ELSKER ved dette ur, er ikke nok med det fine look, også bæredygtigheden, som gør at man bærer det med god samvittighed.

Lige nu har Bamboo Revolution været så søde, at give jer 15% på urene, I skal blot bruge koden ‘GIMIG’. I kan finde dem online lige her. Mine fine armbånd har I set før, de er som sagt fra By Micklet og på billederne har jeg mixet nogle af mine favoritter – ih hvor jeg elsker at blande dem, det er så fint.

Jeg når måske endnu et indlæg senere – hold jer opdateret, vi skrives ved <3 Kys!

15 kommentarer

 • Mega lækkert skirt!

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvilken størrelse har du købt nederdelen i ? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvilke sidder kigger i på lejlighed hos? Jeg leder selv desperat, men synes det er svært at finde noget :-( Ville sætte stor pris på, hvis du kunne hjælpe.
  Går ud fra i lejer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej <3 Vi kigger lidt over det hele, lige nu er det bare UMULIGT at finde lejeboliger synes vi. Dog bruger vi særligt lejebolig.dk og findbolig.nu :-)

   Held og lykke <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Hej søde Caroline.
  Super lækker stil du køre du ser skide lækker ud ;) så lad hver at lytte til der jantelovs beskeder nogle skriver omkring din påklædning.
  Jeg syns dine outfits er så men syns det er lidt forholdt endnu og regner ikk med at du går rundt i det før til sommer eller er det bare mig der er kuldskær ;)
  Kan du ikke vise lidt af de sæt du går rundt i fortiden hvor det stadig er kold :)
  Og tak for en super god blog
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Lotte <3

   Tusind tak for dine rosende ord, hvor er du altså bare sød. Det varmer så meget, at du kan lide mine outfits. Mht. vejret, så ja – det er nok liiige lidt for koldt til shorts, dette er mere sommerinspiration.

   Jeg vil poste nogle outfits de kommende dage, som er tilpasset til det danske vejr lige nu. Jeg er faktisk også selv kuldeskær tit, hihi ;-)

   Mange knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Vildt fedt at i sælger ud, jeg kan desværre ikke på lørdag. Øv :-( er meget interesseret i at høre hvilke puder du sælger og om jeg måske kan købe dem her?
  knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Camilla <3 Øv at du ikke kan komme. Jeg skal nok poste lidt på bloggen og Instagram, som jer der ikke kan deltage, ikke bliver helt snydt. Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Sikke et fint sæt!:)
  Vil lige høre, hvor man kan købe toppen online i den farve?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Så fint sæt! Du er virkelig så inspirerende at følge! <3

  Hvordan er skoene i størrelsen? Overvejer lidt at bestille dem. <3

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Sofie <3 Åh, tusidnd, tusind tak – det bliver jeg så glad for at høre :-*

   Skoene er helt almidelige i størrelsen og er FANTASTISKE at have på, man kan nærmest ikke mærke at man går i stilletter. Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg ELSKER det sæt, som jeg sikkert har skrevet tusind gange, så er det bare imponerende som du kan sammensætte tøj og din smag er bare SPOT on hver gang :) Havde det dog bare været i Hillerød var jeg kommet :weary:

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

PRINTET SUMMER KIMONO