This little miracle, Philina

ASOS wishes I just bought

Skærmbillede 2014-11-14 kl. 23.00.54
Lace bra: ASOS 288 kr. • Buttons w. details: ASOS 155 kr. • Arm cuffs: ASOS 48 kr.


Godaften ladies! Undskyld for min manglede aktivitet her på bloggen, har været til baby-shower idag, hos skønne Katja hvilket var SÅ hyggeligt – tiden er løbet fra mig idag og igår, og jeg føler at dagene går så stærkt. Jeg farer rundt og har en masse ting i hovedet, jeg gerne vil have ud og fuldført – kender I de dage? Min søster er kommet på besøg til hygge idag, og sover her til imorgen, hvilket simpelhen er så hyggeligt – elsker når hun kommer og besøger os her hjemme!

Jeg har længe gået og sukket efter de mange lækre sæt undertøj der findes hos ASOS, og har endelig fundet mit favorit sæt som jeg ikke kunne lade hver med at klikke hjem. Farverne og de mange fine detaljer er lige mig, bh’er som den på billedet er jeg helt vild med – ejer denne fra H&M som jeg også er faldet pladask for, de er så feminine og ret så sexede.

Hi girls! I have been busy the last couple of days, and today I went to the most amazing baby-shower ever (pictures will be posted soon). My sister came to visit us today and will stay here for 1 day, which I LOVE – it is amazing to spend time with her and I love when our little family is reunited. I have just ordered my favorite underwear from ASOS and cannot wait to show you more pics of it, when I receive it – it is lovely. 
Untitled-1

4 kommentarer

 • Fin blog og fint undertøj<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Den bh er bare så fin! Hvad str. har du bestilt din i? Er nemlig lidt i tvivl om hvilken størrelse jeg skal vælge <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har bestilt den i 32B, jeg går efter samme størrelse som jeg bruger i Calvin Kleins bh’er. Den er så fin <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

This little miracle, Philina