H&M NEEDS

ASOS WANTS ∙GLITTER

PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage2
GLITTER BODY STOCKING ∙ BLAZER-DRESS ∙ FAUX LEATHER-SKIRT ∙ LACE-TOP ∙ GLITTER DRESS WITH LONG SLEEVES BLACK SIMPLE DRESS 

Hej piger! Hermed nogle af de items der står højst på min ønskeliste. Jeg er i det vildeste shopping-mood for tiden, og det har min konto bestemt ikke godt af kan jeg hilse og sige ;-) Jeg er bare så vild med de ovenstående sager fra ASOS. Særligt den stramme, basic kjole, nederst til højre er smuk, enkel og meget sofistikeret.

Jeg blev nødt til at klikke frynsenederdelen og den fine blondebody hjem, og tænker at det kommer til at se så flot ud sammen! Det kommer nok på bloggen inden længe, skal nok holde jer updated <3

8 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

H&M NEEDS