SUKKER- OG LACTOSEFRI KOLDSKÅL

ASOS summer dresses – my wishes

PicMonkey CollageHej piger <3 Jeg har lagt mig syg igen, ih hvor er det bare øv! Så er livet altså unfair – har næsten lige ligget syg og nu ligger jeg syg igen, håber jeg er frisk snart igen, kan slet ikke overskue at skulle ligge her længe endnu, har så mange ting jeg gerne vil have ordnet. Jeg har til gengæld brugt dagen på at kigge på onlineshops og shoppe lidt, hihi – det er altid det der sker, når jeg ligger syg i sengen!

Det er egentlig længe siden, at jeg har fået kigget på ASOS og nu er jeg faldet for de fineste sommerkjoler, og det værste er at jeg ikke kan vælge mellem dem. Jeg har til gengæld allerede besluttet at jeg skal eje den fine blonde playsuit, som I kan se helt ude i højre hjørne. Er den ikke yndig? En god undskyldning for at shoppe flere af kjolerne, er at jeg skal flere begivenheder her i de kommende uger – nærmest hver weekend faktisk, har I det også sådan? Jeg synes altid starten af sommeren, medfører en masse fester, hyggeaftener mv. som jo er så hyggeligt! Hvilke er jeres favorit, af de ovenstående kjoler? Vi skrives ved senere <3 Kys!

CLICK TO SHOP
image4xxl-3image1xxl-1 16.27.59image2xxl-4image1xxl-2image1xxl-3image2xxl-3image4xxl-2

 

2 kommentarer

 • Rebecca

  Hej Caroline :-)
  det hvide sæt fra neo noir i dit tidligere opslag, hvordan er det i str?
  er i tvivl om jeg skal have toppen i m eller l nemlig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Rebecca <3 Sættet er helt almindeligt, men nok mere stort i det, vil jeg sige – jeg har str. small og det er lidt stort <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SUKKER- OG LACTOSEFRI KOLDSKÅL