Autumn Leaves

ASOS SHIRT W/ FLUTED SLEEVES

picmonkey-image
God aften piger <3 Jeg har en aften alene hjemme på sofaen, hvilket jeg også tror er sundt indimellem. Jeg startede morgenen ud med en fantastisk spa-oplevelse hos Amazing Space i Waterfront, hvor Malle og jeg fik kropsmassage og nød en rolig morgen sammen. Jeg ved ikke hvorfor, men efter denne og min kropsmassage hos Arndal tidligere på ugen, blev jeg så udmattet og fik endda følelsen af at være småsyg efterfølgende – har I prøvet det før?? Jeg tænker det er kroppen, der har ‘været på arbejde’ indefra og får renset ud, men ved ikke helt? Måske er det al den hverdagsstres, kroppen nærmest forløser i sådan en times krospmassage – ved ikke helt, men måtte egentlig bare hjem i nattøjet efterfølgende.

Flere af jer, har spurgt ind til denne fine bluse, med nogle smukke vie ærmer. Den er fra ASOS og koster 230 kr. Der er lige nu, endelig lidt flere af dem på lager, dog kun i medium. Man skal virkelig være hurtig, hvis man skal nå at have én, da den tydeligvis, har været meget eftertragtet – heldigvis, passer medium de fleste – min er også en medium og er selvfølgelig lidt løs i det, men det kan jeg meget godt lide. I kan finde den online lige her – go get it! Rigtig god aften <3

sponsoreret af ASOS

1 kommentar

  • Lisa

    Jeg var i hamam i Tyrkiet for en måned siden (det er også inkl. massage), og jeg blev også småsyg bagefter. Havde hovedpine og følte lidt jeg havde lidt feber eller noget lignende :-/ Det var i hvert fald ikke rart.

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Autumn Leaves