At leve i nu'et og om at NYDE det

ASOS REMINDER

picmonkey-collage-12
 Grey cosy knit HERE – ON SALEpicmonkey-collage-8
Bikini top HERE / Bikini panties HEREpicmonkey-collage1-5
Ruffle dress HERE 
p1120116
Grey cosy sweatshirt HERE
pb060324-1
See through shirt HERE – ON SALE


Hej piger! Jeg tænkte, at en oversigt over mine seneste køb hos ASOS, kunne være en god måde at skabe overblik? Er det også sådan I tænker? Jeg har samlet mine favoritter fra ASOS, som jeg har været SÅ glad for! Alt for bikinier, fine tunikaer til sweatshirts. Nogle af de lækre items, er endda sat ned! I kan eksempelvis finde den lækre strikbluse i grå, til sølle 90 kroner? Det er altså et kup! Ligesom min see-through tunika i sort, der er lidt Isabel Marant ish, er sat ned til 150 kroner og stadig er til at få i mange størrelser.

Jeg har idag haft en dejlig fridag, hvor jeg har fået gjort rent, ordnet en masse ift min flytning næste måned og sendt en masse pakker afsted til jer. Jeg er som I måske har lagt mærke til, ved at sælge ud, da jeg simpelhen ikke får plads til hverken al mit tøj eller møbler for den sags skyld, når jeg engang er flyttet – derfor tager jeg sorgerne på forskud og må sælge en masse ud. Jeg har opdateret min Instagram-profil, @fashionbycarolinecloset, hvor udvalget er størst, men har også en del på min salgsside By Caroline Closet – skriv endelig for priser på flere items, så kan vi finde et godt tilbud <3 Rigtig god aften ladies!

indlæg skrevet i samarbejde med ASOS

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

At leve i nu'et og om at NYDE det