Guilt-free pancakes

ASOS NEW IN APP

PicMonkey CollageHej piger <3 Har sådan glædet mig til at løfte sløret for denne fantastiske app, ASOS har udviklet. Mange af mine veninder, har ofte nævnt for mig, at de synes at ASOS kan virke meget uoverskuelig og svær at finde rundt i, samtidig med at der bare er SÅ meget tøj på en side – det kan jeg tildeles nikke med på, men min fordel har nok ligget i, at jeg elsker at finde items blandt meget forskellige – men sådan har alle det selvfølgelig ikke.

Nu har ASOS dog kommet med den lækreste app, som jeg allerede har brugt jævnligt. Appen hedder ASOS NEW IN og kan findes lige her. Her kan man se de nyeste produkter og browse rundt i hele ASOS sortiment, ved blot at swipe til højre eller venstre. Man kan altså ved at swipe til højre, gemme den pågældende vare og den vil nu ligge i ’saved items’, der gør det let hvis man ønsker købe det via computeren, eller mobilen for den sags skyld – de gemte varer vil være tilgængelige via alle dine enheder. Åh hvor jeg elsker den app!

Skynd jer ind og download det, det er ligeså sjovt, som det for mig ofte er tidsfordriv – men nyttig tidsfordriv i mine øjne ;-) Jeg har netop klikket nogle af mine ’saved items’ hjem og glæder mig til at vise jer det på bloggen snart!

Hi girls! I have been looking so much forward to introduce you for ASOS new app, which I have been literally in love with since I tried it first time. The app is called ASOS NEW INwhich makes it easy to browse in all ASOS’ new products, and save those things you may buy later on. If you ’swipe’ the picture right, it will be saved in your ’saved items’ which is available on all you devices. 

It is an easy way to shop, get inspired and see the newest fashion – what more can I ask for? I am in love – go take a look at the app here. I am looking forward to show the items I decided to buy from my ’saved items.’ Stay tuned! 

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Guilt-free pancakes