Wishes

ASOS MUSTHAVES FOR SPRING & SUMMER

Skærmbillede 2014-03-22 kl. 19.36.13
God aften <3 Jeg har tilbragt heeele dagen i sengen, ja det er helt vildt. Åh hvor jeg dog ærgrer mig over jeg ikke nåede at nyde vejret, dog håber jeg bare det bliver ligeså godt, eller bedre imorgen. Jeg havde fødselsdag igår, og blev fejret af den bedste familie, venner og veninder – føler mig så heldig! Glæder mig til at vise Jer mine gaver, de er så fine. Lige nu ligger jeg bare på sofaen og hygget med min far, og inden længe vil jeg smutte tilbage i seng, så jeg er frisk til imorgen, hvor familien kommer på besøg <3 

Jeg har simpelhen fundet så mange lækre forårs- og sommervarer på Asos, her i den seneste tid – det er helt vildt, så meget lækkert der er! Jeg har skrevet et indlæg tidligere, hvor jeg også bestilte meget af det hjem, så jeg glæder mig til at vise Jer det i action. Nu har jeg endnu engang samlet noget lækkert, og især den printet bikini er lige mig! Synes også ballerinaerne er SÅ fine, og tjek også lige engang den fine dustbag man får med. Hvad har I lavet Jeres weekend?

Silketop // Shorts m. sten // Armcuffs // Printet bikini // Armbånd m. blomst // Sort bikini // Pallietballerinaer // Solbriller // Lys kjole //
Love Caroline

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Wishes