I'M SELLING OUT

ASOS MAXI BEACH DRESS

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage3Godaften søde piger! Midt i min kjole-shopping i jagten på din perfekte gallakjole, er jeg faldet over mange fine kjoler! Blandt andet denne smukke beach dressfra ASOS, som jeg er helt vild med! Jeg faldt over den og tænkte at den var god at have over bikinien til stranden – men hold op hvor er den bare fin! Den har virkelig overrasket og kan sagtnes bruges som en finere kjole – samtidig med at den selvfølgelig også gør sig rigtig godt, som strandkjole.

Stoffet er så blødt, behageligt og lækkert at have på og så sidder den bare så fint på! Synes I ikke? Jeg er faktisk blevet så vild med den, at jeg sådan håber at kjolen snart kommer hjem i sort – må eje den også! Go get it here – den koster 180 kr. Hold mig endelig updated, hvis I ser når den sorte kommer online – ellers skal jeg nok poste det her på bloggen, hihi <3

Sponsoreret

8 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

I'M SELLING OUT