TEAtox: TinyTea review

ASOS lacebra – treat yourself right!

PicMonkey Collage P9280061 P9280056
Lacebra: ASOS 153 kr. ・ Lace brazilian: ASOS 76 kr.


Hej piger <3 Sikke en regnvejrsdag, som er dømt til hygge indenfor. Jeg har nydt dagen idag, og er stadig igang med at få ordnet en masse ting, hvilket jeg elsker at få styr på, når dagen alligevel ikke byder op til andet. Jeg er typen, som er god til at udskyde ting, herunder også mine mails – som jeg selvfølgelig ALTID svare på, hvis det er en haster eller en anden vigtig mail – men andre ting er jeg god til at udskyde, og det er noget jeg simpelhen så gerne vil have rettet op på. Jeg vil gerne blive bedre til at sige jeg gør det idag, og ikke imorgen – ååh det er så meget mig at sige sådan! Men der er også altid plads til forbedringer, og dette er ikke en undtagelse – har I noget I ønsker at blive bedre til lige pt? :-)

Nu til den smukke, smukke blondebh, som I kan se på billederne ovenover – I am so in love with it. Den er simpelhen så fin og sidder fantastisk godt. Den har den smukkeste ryg, som egner sig rigtig godt til toppe, der har en dyb rygudskæring – også lukker man forresten også denne bh foran, hvilket jeg synes er smart. Der kan købes trusser til, som jeg også bare måtte eje – og de sidder virkelig også fint, rimlig basic – men så romatiske og fine! Alt i alt er dette et virkelig fint blonde sæt, som er mit nye yndlings lige pt. I kan finde det hos ASOS, ved at klikke på linksene under billederne.

Hi giiiiirls! It have been a rainy weather all day long today, so I have spended my time inside and get some stuff organized. I love to get my ‘to-do’ lists done, especially because I am that type of girl, who is very good to defer things – so sometimes I just have 1.000 things in my head, and need time to get it all done. 

Enough about me and my thoughts! I have just received this lovely lace underwear from ASOS – I am so in love w. it! It is literally amazing and I can get enough of it. The lace bra fits me so good, and it is qualified to use it under a top w. a deep back. Find it online on ASOS by using the links below the pictures.
Love-Caroline

3 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

TEAtox: TinyTea review