GHD paddle brush and hairdryer

ASOS CRAVINGS

picmonkey-image6picmonkey-collage5picmonkey-collage4picmonkey-collage3picmonkey-collage1picmonkey-collage
Reklame links: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE .10. HERE 11. HERE 12. HERE 13. HERE 14. HERE 15. HERE 16. HERE 17. HERE 18. HERE 19. HERE 20. HERE


Hej piger! Jeg har seriøst SÅ mange ASOS ønsker lige fortiden, synes shoppen boomer med lækre items og jeg kan slet ikke beslutte mig. Som I kan se, er det alt fra nattøj, bikinier, til sneakers og flotte trench coats – for ikke at nævne de SMUKKE kjoler! Jeg har også fundet det fineste undertøj og to fine bodystockings, som er lige mig. Jeg har bestilt nogle af de fine itemes hjem og jeg glæder mig SÅ meget til at vise jer det hele på og i flotte outfits, det giver altid et helt andet billede. Jeg snakkede faktisk med min veninde forleden om, hvilken fantastisk webshop ASOS egentlig er. Der er altid et SÅ stort udvalg af mærker man kender og mærker man måske aldrig har set før, samtidig med at de har deres eget ASOS’ brand, som altid er flotte og stilfulde items, til en meget fin pris.

Meget af tøjet hos ASOS, særligt kjolerne, synes jeg er langt smukkere end dem man finder i butikkerne – er det ikke rigtigt? Kjoler er nærmest noget af det sværeste at finde, men online, er udvalget altid meget større og til meget bedre priser synes jeg. Har I nogle ønsker fra ASOS og hvad er jeres mening og deres webshop egentlig? Kunne jeg så godt tænke mig at høre <3 Vi skrives senere!

2 kommentarer

 • Malene

  Hejsa Caroline,
  Fantastiske ting du altid finder på ASOS 😊 Jeg er dog lidt nysgerrig på hvad din erfaring er med at returnere deres varer hvis det bland andet ikke passer i str.
  Mvh Malene😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Malene! Ih det er jeg glad for at du synes <3

   Returnering af varer, er det nemmeste hos ASOS – det er gratis og man printer blot en returlabel og klistrer over det gamle label på posen, hvis man ønsker at returnere. Pengene er på kontoen meget hurtigt og ASOS opdaterer hele tiden én <3

   KNUS

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

GHD paddle brush and hairdryer