INTERIVIEW WITH PREMIUM PEOPLE

ASOS COMBINED WITH MISSGUIDED

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1
Black trousers ∙  Striped skirt ∙ Bodystocking ∙ Black boots Dress of sequins White dress w/ cutout ∙ Nude bodystocking 


Hej piger! Åh et vejr det har været disse dage, hader når det bare styrter ned – nok mest af alt fordi det gør jeg ikke kan skyde outbilleder. Omvendt er det jo også super hyggeligt, hvis man altså kan bruge dagen under dynen indedøre. Jeg havde som sagt en kort skoledag, så lige nu, burde jeg begynde på nogle af de MANGE afleveringer jeg pt. har – hmmm, det ved jeg nu ikke hvor begejstret jeg er for. Om ikke andet, har jeg fundet nogle lækre MissGuided items fra ASOS som jeg ville elske at eje! Er der ikke lækkert? I kan findes links til alle de fine ting under billedet.

I må have en dejlig aften, vi tales ved – kys

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

INTERIVIEW WITH PREMIUM PEOPLE