Inspo for you

ASOS.com

Skærmbillede 2014-08-16 kl. 21.29.22Hej piger <3 Måtte lidt opdaterer jeg igen, da jeg har fundet de lækreste musthaves fra ASOS, yes – det er nemlig lige nøjagtig hvad jeg laver på en dag som idag, og jeg elsker det. Elsker at se ”whats just arrived” og sidde og sammensætte sæt, og lære looks. ASOS er en sikker vinder, og det er MEGET sjælendt varen ikke lever op til ens forventninger, hvilket jeg tit synes er et problem ved mange andre webshops.

Dress no. 1 er jeg helt vild med, den er også lidt mere pebret i prisen, men synes også den er super smuk – så det går vel lige op!

Underwear no. 2 De fine sæt undertøj minder mig og Agent Provocateur og især underdelen er jeg helt vild med!

Outfit no. 3 er jeg helt forelsket i. Sammensætningen mellem det rå og det meget afslappede er lækkert, også er farverne rigtig efterårsagtige hvilket jeg har savnet her i sommermånederne.

Necklace no. 4 er en kædesamling bestående af 3 forskellige kæder, sammensat til en – jeg er helt vild med den, og tror det er så fint til en basic tee.

Off-shoulder no. 5 er faktisk lige netop hvad jeg ville style de ovenstående kæder med, det kunne se så fint ud! Den er meget feminin og eksklusiv i looket, I like!
Love-Caroline

5 kommentarer

  • Stine

    Er det bare mig – eller kan man ikke komme ind på dit seneste indlæg om Nikon?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Barbara

    Hej Caroline! Hvad ville du style kjolen til? Den er så fin! :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Inspo for you