SALEDUCK BLOGGERAWARD

ASOS ∙ going out wants

PicMonkey Collage
Hello ladies! Jeg har en masse housewarming og fester forude, ergo har jeg brug for nogle fine kjoler og flotte stilletter. Jeg synes det kan være SÅ svært at finde kjoler og stilletter, særligt online, fordi det er rart at prøve på – herunder særligt stilletter. Jeg har dog været heldig og har fundet nogle style jeg føler mig sikker ved at købe, da det er nogle stilsikre style.

Stilletten helt ude til venstre, er SÅ flot – den ser ekstrem comfortable ud, samtidig med at modellen er SÅ flot. Dét at stilletter er gode at gå i, betyder så meget for mig, da jeg ofte er havnet i nogle ubehagelige og smertefulde situationer, når jeg er endt i byen, med de forkerte stilletter. Det er en ekstrem dårlig kombi.

De 2 kjoler er jeg faldet pladask for – er de ikke fine? Den nude er fin, da den er enormt sexet med de snoede bryst, dog toner farven det kinky look lidt ned og giver kjolen kant og er bare SÅ fin. Den er mindst ligeså classy i sort og stilletterne er helt igennem fantastiske til kjolen- det ser så fint ud sammen.

Den sorte kjole, i højre hjørne er meget enkel og sofistikeret – blonderne og de fine stropper gør så smuk og feminin. Jeg ville elske at bære denne!

Den lukkede stilet har jeg kigget på længe og har faktisk haft den hjemme, havde dog bestilt den i en str. for lille. De er små i det, og fik aldrig genbestilt dem – men jeg bliver nødt til det – synes de er så fine, særligt her til efteråret er det så lækkert at style til kjoler, skind- og ripped jeans. De fine sommersandaler er lidt ude af kontekst i denne sammenhænge, men jeg kunne ikke stå for dem, og da jeg snart skal på ferie, måtte jeg bare eje dem. Nu vil jeg smutte på arbejde, vi skrives ved! KNUS

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SALEDUCK BLOGGERAWARD