INTRODUCING THE WINTER

As I promised

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

picmonkey-image picmonkey-image-kopiShirt: ASOS 320 kr.

God aften piger! Som lovet, får I her lidt flere billeder af denne smukke tunika, som jeg virkelig elsker. Jeg viste jer den tidligere på ugen, i dette indlæg, men desværre kunne I ikke se den helt så godt, som jeg håbede på. Jeg har derfor taget nogle closeup billeder, kun af den, hvor den kommer til sin ret og I kan se alle de fine små detaljer. Jeg faldt faktisk først over denne tunika i en lys nude, men eftersom jeg lige nu, er mere til de mørke nuancer og farver, var jeg solgt da jeg fandt den i sort – den er bare så smuk synes jeg! Jeg elsker, at kombinere og style, sådanne fine og meget feminine tunikaer, under strikbluser her i vintertiden – det giver bare et flot samlet look, der hverken er for fint til hverdag, men alligevel pifter den måske lidt kedelige strikcardigan op. Hvad synes I om den? Sov dejligt <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

INTRODUCING THE WINTER