SMUK

ARRIVED IN PALMY PALMA

picmonkey-collage
img_8936
Playsuit HERE


Godaften kære piger <3 SÅ var der endelig tid og mulighed for, at få jer opdateret her på bloggen. Imorges, MEGET tidligt, tog min søster og jeg til Palma på Mallorca, hvor vi skal tilbringe de næste par dage. Her er så gennemskønt, smukt og inspirerende. Jeg har længtes efter denne tur og kan mærke, at den ro det giver at være hjemme fra lige nu, er så sund og tiltrængt for mit vedkommende. Som I ved, har det været en vildt udmattende tid og dette er bare den perfekte måde, at få koblet helt af og startet på en frisk.

Jeg går og spekulerer meget på, hvordan jeg skal få sat ord på min følelser – det kan til tider, være ret svært for mig. I må dog endelig ikke tro, jeg skjuler noget eller ikke kommer til at dele det med jer, men har bare brug for den tid, det nu måtte tage mig at få gjort, så det føles rigtigt. Indtil da, synes jeg I skulle glædes med lidt billeder, af denne gennemskønne playsuit. Jeg bestilte den hjem fra Nelly forrige uge og er så vild med den! Måske I har set lidt billeder af den, på min snapchat eller Instagram? ;-)

Den er kun tilbage i str. 36 lige pt, men de plejer at blive fyldt op igen, så hold endelig øje, hvis Jeres størrelse skulle være udsolgt. Nu vil vi hoppe i seng, det har været en lang dag <3 Vi skrives ved imorgen, kys!

2 kommentarer

  • Hm

    I skal tage hen på TAST Union , bedste tapas restaurant med virkelig god stemning . Der ligger 2 restauranter i palma,men denne er den bedste. Det er den der ligger tættest på havnen .

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SMUK