Them heels

ARMY SEAVIEW

picmonkey-image2 picmonkey-collage
Rails armyjacket HERE / ZARA swimsuit HERE


Godaften ladies! Der er gået total work-mood i den, disse dage. Jeg har såå meget energi, inspiration og nyder virkelig, at kunne ligge al min tid, i noget jeg virkelig brænder for. Kender I de perioder, hvor de lange arbejdsdage og mange gøremål, ikke er pligter, men at det hele bare flyder så naturligt og man nyder at kunne ‘koble af’ igennem arbejde eller andre pligter? Sådan har jeg virkelig haft det, de seneste uger og det giver så meget afkast, samtidig med, at det bare er rart at være i sådan en rytme.

Jeg tænkte, at lige I måtte se, dette beach look, inden jeg smutter i seng. Jeg har en bikini med blonde-detaljer på, fra Zara og en armyjakke fra Rails udover, som jeg synes er så cool! Jeg brugte jakken meget på min ferie i Palma, både til at rejse i, da den er ret let i det, men alligevel er god at have over sig, på en kold flyvetur. Udover dette er den jo også god som en beach coverup, ligesom jeg anvender den på billederne. Hvad synes I om den? Sov rigtig dejligt, kys.

Pictures by Anders Aqqalu Andersen

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Them heels