MAY SUMMER-WANTIES

ARMY GREEN KIND-OF-DAY

caroline-22 caroline-26 caroline-30 caroline-31 caroline-33 caroline-37
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-05-08 kl. 23.23.43Skærmbillede 2016-05-08 kl. 23.24.49Skærmbillede 2016-05-08 kl. 23.26.35
Goodmorning ladies! Hermed mit armygrønne outfit, jeg bar forleden i det solrige København – denne gang nogle lidt anderledes billeder, da Anders og jeg har skudt closeups af mit outfit, så I kan se de mange fine detaljer. Jeg har min armyjakke på fra Buch Copenhagen, med en masse fine detaljer ved lommer- og skuldrene, som gør den ekstra cool. Hertil har jeg en nederdel fra H&M til samt min nye bodystocking fra Hunkemøller, som jeg er så vild med! Den kan styles på et utal af forskellige måder, alt afhængig af hvad den skal bruges til ;-) Den kan dog sagtnes styles til et hverdagsoutfit, ligesom jeg har her gjort – tjek forresten lige den smukke ryg!

Mine øreringe er fra Sense of Style og kan finde online lige her, I må endelig skrive, hvis I skulle have nogle spørgsmål <3

3 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

MAY SUMMER-WANTIES