Get lost

Are you ready for this summer?

Skærmbillede 2014-05-25 kl. 14.39.43 Skærmbillede 2014-05-25 kl. 14.57.33Lækre, lækre outfits ikke? Hvert sit look og stilart, rå citychick, feminint summeroutfit, unique fashion og sidst men ikke mindst en blandning mellem det rå og fine. Jeg er vild med dem alle, og kan faktisk ikke helt beslutte hvilket der er min favorit – tror det er outfit nr. 1 fra højre eller det sidste – hvilket er Jeres?

Esprit har lavet en virkelig fin kollektion, som passer perfekt til denne sommers lækre tendenser. Den hvide basic med sorte kanter (som er så lækkert) er stylet med nogle shorts fra H&M, så outfittet er egentlig i sig selv meget enkelt – men de printet sneaks og lækre Esprit solbriller fuldfører det rå citylook. Outfit nummer 2 er lige mig, men også meget piget – dog er det lækkert med de rå shorts, så bryder det lidt. Den printet poncho med frynser er virkelig fin, og normalt ikke min stil – men denne går altså an, og jeg kunne godt se mig selv med iført den, med et par hvide blondeshorts og sneakers wedges. Den sorte jumpsuit er også bare er godt summermusthave, som kan styles og bruges til så meget forskelligt, den er fin til hverdag, men også super nem at have med på ferie, til stranden. Jeg har stylet den med et par fine øreringe fra Esprit og sandaler fra River Island – elsker den blå/turkise nuancne blandet med guld – det er en virkelig lækker farvekombination. I kan se mange flere items fra Esprit lige her. 

Outfit no. 1 (Citychick)
White top w. black details.
Black basic shorts.
Esprit glasses.
Slip on trainers.

Outfit no. 2 (Summergirl)
Esprit white summer top.
Cowboy shorts from Esprit. 
Silver sandals w. details from Esprit. 

Outfit no. 3 (Unique fashion)
Printet poncho from Esprit.
Esprit sneaker wedges. 

Outfit no. 4 (Classy girl)
Black Esprit playsuit.
Earrings from Esprit.
Sandals w. gold stones.
Love Caroline

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Get lost