Christmas bread w. spices

Are you ready for my makeup-video?

PB160345 PB160349
Glæder mig så meget til at vise jer min daglige makeup- og hudplejerutine i en video imorgen – især eftersom det er noget I har efterspurgt i lang tid! Jeg er ked af forsinkelserne, men håber I forstår mig og forstår at jeg ikke har ‘lovet’ indlæggene tidligere udgivet end det blev, men at jeg virkelig har forsøgt at få videoen lavet så god som muligt, så I rent faktisk kan bruge den til noget.

Imorgen vil min ønskeliste også blive postet på bloggen, og den er altså lang! Har virkelig vøret god til at notere ønsker ned i år og jeg glæder mig til at sammensætte en collage med alle mine ønsker <3 Nu vil jeg tage en tur i biffen med mine forældre og søster – det bliver dejligt at hygge os lidt sammen!

Looking forward to show you my daily skincare- and makeup routines tomorrow on the blog. I am sorry about that this video is a kind of delayed – but it has turns out to a very good and interest video, you can use as a inspiration-source to your skincare and makeup.

Sunday I will share my wishlist, which I really cannot wait to show u – it is literally amazing! Have a lovely evening <3 
Untitled-1

7 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Christmas bread w. spices