SHINY SUMMER-MUSTHAVES

ARE YOU A KIND OF LIMITED EDITION?

P6160323 P6160347
Hej piger! Jeg er 1 skridt tættere på sommerferie nu og min afslutning i 2.g, i afsluttede vores e-caseforløb med 7, hvilket er fint nok, vi havde dog håbet på et 10-tal, da vi har fået 10 i vores 3 forrige e-case forløb, men sådan kan det gå – vi er stadig glade for at afslutte med et 7-tal og have det overstået nu. De kommende dage får jeg rigtig tralvt med eksamensforberedelse til min mundtlige eksamenen i international økonomi, åh hvor er jeg nervøs for den!

Nu til noget helt andet! Jeg vil nemlig vise jer Libresses nye tin æsker, som er så fine. Kan I huske sidste gang Libresse designede lækre sommmer-eutier? I do og I skal være hurtige, hvis I skal have ét, de er nemlig produceret i et begrænset antal af britiske Sarah Arnett, der står bag mange andre designs for bl.a. Esscada. Der findes 4 forskellige designs, som I se online lige her. Jeg er vild med mit lidt marrokansk inspireret etui, som iøvrigt står så flot til min nye kjole fra Shiny.dk – er så vild med de flotte farver og meget flatterende pasforme. Hvad synes I om kjolen? Og hvilken af Libresses fine tinæsker er jeres yndlings? Ha’ en dejlig dag <3
Skærmbillede 2015-06-17 kl. 14.41.45

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SHINY SUMMER-MUSTHAVES