VIND ET SÆT NEGLE TIL DIN VENINDE OG DIG

APRIL WISHES ∙ LACES N’ LOVE

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1
Hej piger! Jeg håber I har nydt den forlænget weekend i fulde drag – jeg brugte aftenen på bar med søde Maria og nogle venner. Igår var jeg som sagt til konfirmation, hvilket jo er så hyggeligt. Selv synes jeg det er en evighed siden jeg blev konfirmeret, og så alligevel ikke – for den dag husker jeg til hver lille detalje – men sådan har I det vel også? Mine forældre kunne i hvertfald begge huske store dele af dagen, som jo er en stor dag for de fleste. Min søde fætter, havde i hvertfald en dejlig dag, med familien og god mad – så vi havde en skøn dag! Hvis I ikke allerede følger mig på SnapChat, kan I stadig se lidt billeder fra min dag igår, I kan følge mig på Caromarburger. 

Jeg har netop bestilt en masse lækkert hjem fra ASOS og glæder mig sådan til at modtage det – her er noget af det jeg har valgt i mellem. Kan I gætte hvad jeg mon har bestilt hjem, af de udvalgte items? Hvis ikke, kan I finde det på bloggen i løbet af ugen <3 Nu vil jeg smutte i bad, vi skrives ved senere <3

MESHED BODY ∙  BLACK TOP W/ SEE-THROUGH ∙  DEEP LACE BODY HIGH NECK BLACK CUTOUT-BODY ∙ BLACK DRESS NUDE CITOUT DRESS ∙ WHITE BEACH-DRESS 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

VIND ET SÆT NEGLE TIL DIN VENINDE OG DIG