SUNSET & SUEDE JACKET

APPEAL4 FOR MY NAILS

IMG_0038 IMG_0040
Hej piger <3 Inden jeg smutter hjem til Maria og gør klar til en bytur, ville jeg  lige tippe jer om og vise APPEAL4s‘ nye neglelakker og smukke sommerfarver. Jeg har altid elsket APPEAL, da lakken holder rigtig godt, er let at påføre (og få at, for den sags skyld) og så laver de oveni dette, de fineste farver. Denne gang, har jeg valgt nogle korale, sarte pasteller og to støvede rosafarver samt en tilhørende glimmer, der bliver så fin, til mine mange sommerkjoler.

I kan finde en masse af lakkerne, topcoats mm. online lige her. Vi skrives ved piger <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SUNSET & SUEDE JACKET