TRIANGLE

ANYMORE

picmonkey-image p2150046 p2150048
Shirt HERE / Glasses HERE 
______________________

Hej piger! Jeg har lige en sidste fridag, inden den står på arbejde imorgen. Jeg skal fortsat have solgt ud og pakket alle mine ting ned, god hvor er der bare altid, meget mere at pakke ned og mange flere ting, end man lige regner med – åh altså! Jeg glæder mig sådan til flytningen er veloverstået og jeg er på plads mit nye sted, det er altid lidt stressende med al den flytterod – særligt fordi jeg flytter til noget mindre, så jeg er nødt til at få solgt en masse ud og sorteret, da alt simpelhen ikke kan komme med :-( Snøft! Til gengæld, er min nye sofa the bomb!!! I skal glæde Jer så meget til at se den – den er så hyggelig og så flot!! Jeg kan ikke vente <3

Nu ville jeg lige vise jer, de fineste og tildeles DIOR inspireret solbriller, jeg modtog forleden, sammen med denne SÅ fine bluse! Begge dele er så fine og meget anvendelige, jeg tænker dette bliver de briller, jeg tager med på skiferien – jeg elsker det klare glas og flotte stel. Hvad synes I?

4 kommentarer

 • Er vild med de trekantede hjørner derpå. Bliver aldrig selv solbrille fan, med det er et fedt touch (;
  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, de er bare SÅ fine – synes jeg også:)

   Hihi, kender jeg godt – sådan er det bare med nogle ting:)

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • - Trine

  Hej Caroline.

  Du ser skøn ud i nærmest ALT tøj!

  Det er et lækkert outfit, dog synes jeg, at siden “romwe.com” virker lidt speciel. Er den 100% i orden at købe hos og hvad med told?

  Hav en dejlig dag! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Trine! Ih hvor er du sød <3 <3 Det var faktisk også min opfattelse i starten, siden er rigtig fin og tøjet kommer hjem – der er en risiko for told, det er dog ikke sket for mig – men man skal være opmærksom. Udover det, er tøjet ret småt i str. – så jeg tager altid lidt større :)

   Knus og god dag:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

TRIANGLE