Autumn colors by Caroline

Another Stella, another fur

DSC_5483 DSC_5490 DSC_5496 DSC_5500 DSC_5509  DSC_5516Hej piger <3 Hermed nogle billeder fra dagens outfit, og kan I spotte den min nye baby, som jeg vidst aldrig har fået vist Jer? Jeg fandt denne Stella og var helt SOLGT! Måtte eje den, specielt eftersom jeg har været helt vild glad for min anden printet Stella, det er bare et must-have for mig! Jeg har brugt dem så ofte og elsker at de er så rå og lidt tilfældige i looket, når de hænger på ens skuldre – det elsker jeg virkelig!

Min far og jeg havde, som I kan se, problemer med lyset – så det er ret lyst, men har prøvet at tone det så meget ned jeg kunne, dog er det stadig lidt svært at se alle detaljer. Jeg har dog flere billeder af dette outfit, som jeg tænker at poste imorgen engang – de er meget mere tydelige, men ville også lige vise Jer min fine pelsjakke, som jeg vidst heller ikke har fået vist Jer? Den er fra Buch Copenhagen og ens med min grå, som jeg har på her. Den er såå fin, og jeg er virkelig vild med looket! Mine jeans hører I mere om imorgen, hvor jeg forresten også regner med at flytte hjemme fra, for en kort periode – hihi, det bliver spændende <3
Love-Caroline

10 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Autumn colors by Caroline