Adjust the view - boyfriend shirt

Another secret – my spraytan

PicMonkey CollageHej igen piger <3 NU vil jeg endelig afsløre hemmeligheden, bag min farve den seneste tid – som flere af jer har bemærket. Jeg plejer normalt her om sommeren, at bruge en masse tid i haven og få en farve, men det har vejret ikke tilladt så tit i år – men de dage har vi vel tilgode, forhåbentligt! Om ikke andet, er selvbruner jo et fantastisk alternativ, som jeg igennem hele vinteren og efteråret altid har forgudet, dog har jeg fundet et andet vidunderlig alternativ.

Jeg faldt nemlig over instagramprofilen @emilie.nailed.it forleden, da min søde veninde Nicole havde fået en spraytan hos hende, som så helt vild fin og meget naturlig ud. Jeg har været forbi søde Emilie, og hun har fremtryllet den lækreste kulør som passer perfekt til mig. Den er naturlig, men alligevel mørk og har bare lagt sig så flot. Det er St. Tropez farver hun benytter, hvilket også er et mærke jeg har gode præferencer til, da de simpelhen har specialiseret sig i spraytan uden lugt og i den mest naturlige farve.

Emilie tager 125 kr pr. spraytan for 1 person og har adresse i hjertet af København. I kan finde hendes online bookingsystem lige her, hvor I kan booke jeres tid – ligeledes kan I finde mange flere billeder og læse mere på Emilies instagram profil her. Har I nogle erfaringer med spraytan? Vil så gerne høre jeres mening <3 Kys!

 

6 kommentarer

 • Mathilde

  Det ser så godt ud. Har aldrig prøvet spraytan før, så har lige tre spørgsmål som jeg håber du vil svare på :D
  1. Hvor længe holder det?
  2. Ser det ikke grimt ud, når det så begynder at forsvinde igen, fordi det ryger af nogle steder?
  3. Hvis man nu bliver spraytannet, og det så et par dage efter bliver mega godt vejr – forhindrer farven, så solen i at trænge igennem og gøre en “rigtig” brun. Hvis det giver mening :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Mathilde :-) Så er den næsten tid til at prøve det synes jeg! Du vil ikke fortryde!

   1. Det holder op til 3 ugers tid ca. Kommer an på hvor mærk farve du har fået og om du skrubber din krop meget.

   2. Slet ikke, du bemærker ikke det ‘fader’ væk.

   3. Nej, det forhindre ikke solen i at trænge igennem, og man skal stadig smøre sig ind i solcreme, du vil bare ikke bemærke farven på samme måde, som du normalt vil gøre. <3

   Knus :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Fantastisk farve !!

  Skal på ferie om et par uger og overvejer kraftigt at få lavet en spray tan inden, er det noget du kan anbefale ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, er den ikke bare smuk? Er også vildt imponeret over den!

   Det kan du sagtnes, men lige inden en ferie, vil jeg nok ikke gøre det. Efter nogle uger kræver det at du skrubber huden rigtig godt, og det vil være ærgerligt at udsætte en soludsat ud for det.

   Det er selvfølgelig en mulighed, men jeg ville helt klart vente <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Hvor ser det flot ud. Ved du om man kan få i en lysere farve? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak! Er glad for at du kan lide det! Jeg er også vild med det – man kan vidst godt få nogle lysere farve, Emilie er super dygtig, så hun skal nok finde den helt rigtige til dig :-)

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Adjust the view - boyfriend shirt