HVISK UNIVERSE

ANOTHER KIND OF COFFEE

picmonkey-image dsc_3335
White tee HERE / Denimshorts HERE


Hej piger! Idag skal det handle om den populære Skinny Coffee fra Örtte, som er et produkt, jeg er blevet rigtig glad for. Den indeholder modsat ‘almindelig kaffe’, naturlige og effektive ingredienser, der er gode for kroppen og vores velvære. Det er bl.a. hvedegræs, spirulina og chlorella. Örtte kaffen har derfor endnu flere sundsfremmende virkninger og er ekstra gode ved kroppen. Jeg har været særlig glad for en kop, ved eftermiddagstid, når jeg er lidt sukkerkold og har brugt for lidt energi.

Den kan passende drikkes, med lidt mørk chokolade ved siden, hihi ;-) Udover denne lækre coffee-blend, forhandler Örtte også et bredt udvalg af sundshedsfremmende kaffe og detox te, så I kan læse mere om alle produkterne online på deres webside. Jeg blev så afhængig af min eftermiddagskaffe, at jeg havde denne blanding med på min ferie på Palma – det kræver jo intet andet, end varm vand eller mælk. Har I hørt om denne Skinny Coffee før?

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

HVISK UNIVERSE