You don't have to change a single thing

Another Isabel Marant look-a-like

IMG_3471 IMG_3482 IMG_3544 IMG_3642
Hej piger <3 Har lige være ude og hente det fineste sengestel, som jeg glæææder mig til at vise Jer – hihi, bliver så glad af nyt interiør. Har helt glemt at vise Jer dette fine outfit, som jeg postede på instagram for kort tid siden. Jeg har her min nye fine skjorte på fra ZARA, som jeg længe har ville have, og endelig blev den min – den er som sagt fra ZARA og fra deres nyeste kollektion til 899,- Jeg er vild med farven også er cowboyskjorter ret in for tiden, denne er bare mere mig i silke og virkelig feminin i snittet. Under har jeg en blone-bh fra femilet, som er så fin lige at kunne se under.

I ved jo nok alle at jeg er helt forelsket i Isabel Marant’s smukke nederdele, dog er de ret pebret og ikke lige top 1 over hvad jeg skal bruge penge på lige nu, men én piger – der må jeg jo eje en. Indtil videre er denne blondenederdel et lækkert og prisbilligt alternativ, den er fra Gina Tricot og koster 99,- hvilket er helt vildt! Skynd Jer ind i butikken hvis I vil nå at have en. Min Stella taske var ret fin til, selvom farven ikke direkte matcher – men kan godt lidt at den bryder looket, som er ret koldt i farverne. <3
Love Caroline

5 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

You don't have to change a single thing