GO GREEN FROM THE MORNING

ANJA EKSTRØM PHOTOGRAPHY

unspecified-3 unspecified-22 unspecified-55
Hej piger! Endelig kan jeg vise jer disse fine billeder, skudt af den dygtige Anja Ekstrøm. Jeg var forbi Anja i hendes studie for et stykke tid siden og havde sådan glædet mig til at se, hvad hun havde i tankerne til vores shoot – særligt da jeg virkelig synes godt om hendes mange smukke billeder, hun deler på Instagram. I starten tænkte jeg at billederne ville blive for ‘nøgne’, men jeg er SÅ imponeret og overrasket over, hvordan en rigtig vinkel og selvfølgelig den rette timing, kan ændrer et billede fuldstændigt. Jeg er så glad for resultatet og ej hvor er hun altså bare dygtig.

Idag er jeg tidligt oppe, da min far og jeg tager mod Sverige, hvor vi skal bruge dagen på ski – jeg glæder mig så meget! Det bliver helt vildt hyggeligt, med en dag bare os to, hvor vi kan lave noget vi begge elsker. Jeg skal selv til Val T, med pigerne i uge 7, så det er rart at komme op og prøve de ski af igen, jeg er altid overbevist om at jeg har glemt hvordan man står, da der altid går længe imellem at jeg står på ski – til min altid store soverraskelse, glemmer man heldigvis ikke ;-)

I kan følge med på min Snapchat @caromarburger – den bliver opdateret hele dagen <3 Vi skrives ved i aften!

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

GO GREEN FROM THE MORNING