MY BUSY AND COSY DAYS

AND SO

picmonkey-collage5 picmonkey-collage4 picmonkey-collage3 picmonkey-collage1
Blazer HERE / Jeans HERE / NINÈ shirt HERE / Boots HERE


Hej piger. Jeg nyder min ferie her efter eksamenen forleden i fulde drag! Det er så skønt, endelig at kunne slappe af med god samvittighed. Jeg har derfor ikke holdt mig tilbage, med at bruge aftener ude med pigerne – hvilket jo altid er så hyggeligt. Her til aften, har jeg dog planer om, at blive hjemme, da jeg har lidt blandet arbejde, jeg skal have styr på. Jeg ville egentlig også blot lave en kort opdatering og vise jer mit look fra igår. Måske vi skrives ved senere, ellers rigtig god aften <3

4 kommentarer

 • Super fint outfit! :)

  Jeg har selv lige lavet en blog, og din blog var med til at inspirere mig i at kaste mig ud i det. Jeg har fulgt med på din blog helt fra start, og jeg har altid synes, at din stil er så fin, gennemført og inspirerende.
  Jeg håber, at du har lyst til at tjekke min blog ud. Det vil betyde meget for mig :)

  http://nouw.com/johanneappel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Johanne! Så fin blog du har startet, der må jeg ind og følge med løbende tænker jeg.

   Er i hvertfald så glad for, at du følger med hos mig <3 Held og lykke med det hele!

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Hvor får du ordnet dit hår? 🙋🏼‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MY BUSY AND COSY DAYS