MY BUSY AND COSY DAYS

AND SO

picmonkey-collage5 picmonkey-collage4 picmonkey-collage3 picmonkey-collage1
Blazer HERE / Jeans HERE / NINÈ shirt HERE / Boots HERE


Hej piger. Jeg nyder min ferie her efter eksamenen forleden i fulde drag! Det er så skønt, endelig at kunne slappe af med god samvittighed. Jeg har derfor ikke holdt mig tilbage, med at bruge aftener ude med pigerne – hvilket jo altid er så hyggeligt. Her til aften, har jeg dog planer om, at blive hjemme, da jeg har lidt blandet arbejde, jeg skal have styr på. Jeg ville egentlig også blot lave en kort opdatering og vise jer mit look fra igår. Måske vi skrives ved senere, ellers rigtig god aften <3

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

MY BUSY AND COSY DAYS