e.l.f.

And she did it again….

Katjayoon Katjayoonclose
Goodmorning girls! Har vist Jer enkelte billeder af mine nye fine negle, men tænkte de altså fortjente et indlæg helt for sig selv. Det er som altid dygtige Katja Yoon, som har lavet mine negle – hvilket hun stort set altid har gjort. Jeg kender ingen så dygtig og inspirerende negleteknikker som Katja, hun kan altså bare sit kram! Jeg kan blive ved at rose hende, ligesom jeg har gjort i mine forrige indlæg – men hun fortjener det altså, og det er jeg sikker på, at de af Jer som får lavet negle af Katja også synes :-)

Denne gang valgte jeg min yndlings farve af alle! Det er altså bare en tidsløs klassiker som passer til alt – og så er den fin og enkel. På den farve fik Katja idéen om at lave det fine mønster af guld – hvilket endte ud i at være SÅ smukt! Det var lidt svært at få med på billedet, men I kan nogenlunde fornemme det. Udover dette satte vi et lille Chanel logo på, lidt sjovt – i starten ville jeg SLET ikke have det i nærheden af mig, men jeg faktisk det er lidt cool denne gang – også passer det jo til min ring fra Chanel, hihi :-) I kan se alle Katjas smukke kreationer på Instagram lige her (@KatjaYoon) eller kontakte hende for priser eller bestilinger på 20100299. Vi skrives <3
Love-Caroline

8 kommentarer

 • Anonym

  De negle er så smukke Caroline! Er helt forelsket i dem <3

  Jeg tænkte på om du ikke ville lave et indlæg om hvordan det er at gå på gymnasiet, gode råd og fortælle lidt om din skolegang (yndlings fag osv)? Det synes jeg kunne være rigtig fedt!! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind, tusind tak <3 Jeg er også helt vild med dem <3

   Rigtig god idé, prøver at nå sådan et indlæg på søndag måske – tak for idéen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siri

  Super flotte negle :-) jeg ville bare høre hvad der blev af din søsters indlæg. Hun lovede et indlæg med billeder af hendes bolig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak <3 Åh ja, det er fordi billederne blev taget på mobilen og hun synes ikke de var gode nok, så jeg tager nogle med mit kamera snarest – lover de bliver postet meget snart! :-)

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • WOW hvor er de flotte!

  http://olineama.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Caroline . Ved du hvad farven hedder den lyserøde og er det schellak ? Kh Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anne :-) Farven kan jeg ikke huske, men du kan skrive til Katja som laver dem, det er shellak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

e.l.f.