What I just discovered - LUXOLIVING

An interior is the natural projection of soul

_DSC2137 _DSC2139 _DSC2145 _DSC2156 _DSC2159Hej piger <3 Så er jeg hjemme efter 2 dages fantastisk ophold hos The Lodge Resort i Sverige, som min søster og jeg kørte til igår. Det var fantastisk at komme lidt væk bare os to, men det skal I nok komme til at høre meget mere om snart! Vi tog et smut forbi Waterfront centret på vej hjem og spise en lækker frokost hos 42Raw, hvor jeg også faldt over det fineste spejl hos Stol og Stage på Strandvejen, som jeg vil vise jer meget snart!

Nu til de fine interiørbilleder jeg har fået skudt, med min fars gode kamera – bliver så misundelig når jeg ser, resultatet af de billeder man kan tage – kvaliteten er bare i top! Jeg har rykket lidt om, og fået et lille ‘me-space’ på mit ene værelse, hvor jeg kan ligge min makeup – er det ikke yndigt? Jeg er vild med det og synes det er rart at kunne sætte sig ned og kunne bruge god tid på hår og makeup, det eneste minus er at jeg mangler noget rigtig lys – nærmest spotlight, haha! Det er bedst at sidde i meget skarpt lys eller dagslys, så man kan se makeuppen ordenligt. Om ikke andet er det super hyggeligt!

Det fine bord er fra ILVA og er vidst ‘rigtigt’ et skrivebord, jeg synes dog det fungerer perfekt som makeup-bord – det er jo så romantisk i stilen! Følg med på bloggen i aften, der kommer flere indlæg <3
Untitled-1

 

6 kommentarer

 • Hej Caroline.
  Hvor fedt at du har været på the lodge. Jeg har selv kigget på det for længe siden, og drømmer om at få prøvet det. Men pt. Har jeg ikke pengene til det.

  Glæder mig til at se billeder fra jeres ophold.

  :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Natascha,

   Det var simpelhen SÅ lækkert! Så rart med afslapning – følg med på bloggen, der vil komme meget mere <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hvor er det glasset fra – det med penslerne i :-)
  Det ser super fint ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er dit tøjskab fra? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

What I just discovered - LUXOLIVING