“A woman's perfume tells more about her than her handwriting.” Christian Dior

Amazing things will happen

Hej søde piger. Jeg har først nu fået tid til at skrive på bloggen, da jeg havde fri klokken 15:45 – al for lang dag. Inden længe smutter jeg ud på en laang løbetur, og resten af aftenen vil jeg lave lidt lektier og ellers bare hygge. Vejret idag har langt om længe været bare en smule lækkert, så håber det forbliver sådan resten af ugen – det kunne være lækkert med nogle strandture i weekenden.
Igår da jeg gjorde mit værelse rent, tænkte jeg at jeg måtte af med nogle af alle de puder jeg havde i min seng før. Der var alt for mange! Jeg var faktisk blevet en smule træt af dem til sidst, fordi jeg hver dag skulle ordne de mange mange puder. Så nu har jeg ikke så mange tilbage, men det var dejligt med lidt forandring, og det var som om sengen blev lysere og mere let i det. Dog har jeg lige bestilt nogle pøllepuder, som kan ligge ude i siden – det bliver fint! Ha’ en dejlig aften piger – Kys!

21 kommentarer

 • Anonymous

  DU HAR DEN FEDESTE BLOG NOGENSINDE, DEN BEDSTE TØJSTIL OG DET LÆKRESTE VÆRELSE! <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker virkelig dit værelse! Desværre er mit fyldt med Justin bibler, eller ikke desværre min stil er bare meget mere ligesom dit værelse, men jeg kan bare ikke få mig selv til at tage dem ned…… -Btw er din blog min ynglings jeg tror jeg tjekker den 20 gange om dagen mindst :-)) http://www.blog-that-smile.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor fint. Jeg er sikker på at er værelse også kan være super flot, selvom der er en masse plakater – og hvis det har en stor beydning for dig, skal man absolut lade dem hænge – det er det, som gør et værelse personligt! :) Dejligt du kan lide min blog, og tjekker den hver dag, det varmer utroligt meget <3Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline! Du har en fed stil! Og jeg har længe kørt i en magen til, selv før jeg så din blog! Men du inspirer mig! Vil du kigge forbi min blog? Og meget gerne blive fast læser, det ville betyde alt for mig.. K.H Josefine.. http://josefinechristensen.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Josefine! Tusind tak, tror helt klart det er gengældt. Jeg er også helt forelsket i den stil – jeg tjekker selvfølgelig din blog ud med det samme :)Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Caroline. Du har sørme et fint værelse og rigtig fine ting :)Du sælger vel ikke nogle af dine fine puder så? F.eks. den pude med hvide fjer på, vidst fra Zara?Sanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sanne :) Lige pt. sælger jeg ikke nogen af dem, desværre. Hvis jeg en dag gjorde, skal jeg nok sætte annoncen op her op bloggen <3Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvilket program bruger du til at lave dine collager???Og hvor finder du alle de unikke billeder henne?saraharboe.blogspot.com <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fin blog du har. Kig evt. forbi min blog – har enf ed give away kørende, hvor man kan vinde en chanel nailpolish. //Mwww.ma-day.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vil med puden på din stol, hvor er den fra? :-)Knus Anne-Sofiewww.humanbeing-blog.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anne-Sofie :) Den er også super fin, puden er fra Day Home – og kan fås i en grålig farve også, og med mange forskellige skrifter!Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Wau, hvor bor du smukt. Hvad er det for en slags plante du har?Hilsen Maria :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Maria :) Tusind tak, hvor er du sød. Planten kan jeg desværre ikke huske et navn på, men du kan evt. tage mit billede og vise det hos en blomsterforhandler – de vil sikkert kunne fine en magen til :) Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Caroline :-)Super fedt værelse du har. Den “dækserviet” agtige ting du har på dit skrivebord, hvor er den fra? :-)Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej CarolineSuper flot værelse du har! Hvor er din utrolig flotte sølv-seng fra?Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

“A woman's perfume tells more about her than her handwriting.” Christian Dior