Relax

AMAZING SPACE

DSC_0749 DSC_0753 DSC_0759 DSC_0780

Goodmorning girls! Jeg har sådan glædet mig til at fortælle Jer om min behandling hos Amazing Space, og de lækre produkter jeg købte med hjem. Jeg fik den ansigtsbehandling som hedder ‘Amazing Space Classic’ som bestod af en dybderensning, fugtmasker og massage. Det var virkelig fantastisk! Jeg har faktisk aldrig rigtig fået ansigtsbehandlinger regelmæssigt, hvilket jeg nu har besluttet mig for at jeg vil til. Det er virkelig afstressende og man kan allerede se forskel på ens hud når man forlader klinikken.

Udover at behandlingen var virkelig god, så er omgivelserne intet mindre end fantastiske! Det ligger som sagt på Hotel D’angleterre i kælderen og der er SÅ smukt, som I kan se på de nedenstående billeder. Da behandlingen var færdig, fortalte min behandler mig mere om de produkter hun havde anvendte, og ja – det sælger jo bare SÅ godt, fordi man lige har mærket hvor godt de virker og hvor lækre de er. Herefter stod der en friskpresset melonjuice klar til mig, hvilket er lige præcis det man har brug for efter behandlingen.

PicMonkey Collage
Nu til produkterne, så kan I finde dem alle online her og læse meget mere. Jeg tænke bare at jeg lige vil nævne hvilke jeg købte, og noget om produktet. Here you go!

Palmarosa Mousse, facial cleanser – mild rensecreme til alle hudtyper.

Citrus Boost, fresh fruity tonic – kølende tonic af ekstrakt fra appelsintræet. Kan også bruges hen ad dagen for forfriskende og fugtgivende spray.

Juicy Mandarin Sorbet, exfoliator – mikropeelende ansigtsexfoliering med enzymer fra annanas og tamarind frugt. Sætter gang i hudens cellefornyelse og kan bruges 1-2 gange om ugen.

Cool Cucumber Gel, hydrating gel – energiboost til ansigt og krop med kold agurk, mynte og aloe vera. Kan anvendes som maske i 10 min, eller erstatte dagcreme eller bodylotion. Heler og reparerer solskadet hud, ar og belastet hud.

Antisepticalavender and rosemary oil – olie og urtekoncentrat, har en betændelseshæmmende effekt. Virker antiseptisk ved sygdom, og kan indåndes på lommetørklæde ved forkølelse. Kan blandes i dag- og natcreme ved ekstra effektiv virkning.
Love-Caroline

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Relax