JUST BEHIND

AMAZE

picmonkey-collage dsc_1551 dsc_1538 dsc_1557 dsc_1559 dsc_1575 dsc_1579
Hej piger! Da jeg forleden var forbi PR-bureauet Amaze Communication, tog Anders lidt backstage billeder fra mit besøg, som jeg tænkte I skulle se. Det var første gang jeg besøgte Amaze og det var bare så hyggeligt og jeg har fået lov at teste en masse vildt lækre produkter, som I kommer til at høre mere om på bloggen snart. På billederne kan i se Marlene, der viste mig rundt og som hjalp mig med at finde, de helt rigtige produkter til mig <3

Jeg har brugt aftenen på at få pakket alle de pakker, til de af jer, som har shoppet via min Instagramprofil eller webside, By Caroline Closet. Hihi, min mor og jeg hjælpes altid ad med det, da alt det tøj jeg har til salg, er hjemme hos dem – eftersom der er mere end min lejlighed kan rumme ;-) haha! Nu er alle pakkerne i hvertfald klar og jeg elsker bare, når man er nået i bund med en opgave som den – kender I den tilfredsstillende følelse? Nu vil jeg se at komme hjem ad, vi skrives ved imorgen <3 Rigtig god aften!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

JUST BEHIND