Cherryblossoms

Always do it a little better!

foto 1 foto 3
 Hej sødeste piger <3 Jeg har idag været i Tivoli og spise frokost med min søde Morfar og søster – så hyggeligt! Om lidt er jeg på vej til mine dejlige veninder, som jeg senere skal i byen med – på trods af at jeg har haft kvalme idag – men jeg nyder i hvertfald min ferie SÅ meget! Da jeg vågnede i morges var jeg i rigtig forårs humør – følte det var sommer, tror det var det lækre solskinsvejr, som er så dejligt! Billederne ovenover er fra et shoot med den dygtigste fotograf nogensinde, nemlig Signe – som jeg har fortalt Jer om før.

De som kender Signe, eller har set hendes billeder er ikke i tvivl om hvor dygtig hun er – ikke nok med det, har hun en helt fantastisk personlighed, der ikke kan beskrives. <3 Jeg er rigtig tilfreds med billedet, som jeg nu bruger som header – den er stadig lidt utydelig, men jeg forsøger at få det rettet. Er den ikke bare fin og sommerlig? Elsker når bloggen får nyt design. Forresten har jeg den fine top fra Asos på, som I kan læse mit indlæg om her. Hvad har i lavet de seneste dage? Kys!
Love Caroline

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Cherryblossoms