Healthy granola ala Caroline

Almost done – welcome to our livingroom

P3060050 P3060066Hej piger <3 Jeg håber I har sovet dejligt! Fik ikke opdateret bloggen igår, havde ellers disse fine billeder, fra vores stue klar til jer – men så får I dem bare nu i stedet. Vi har gået og ventet på vores sofa, tæppe og lænestol, i godt og vel 4 uger – sofaen især, har været SÅ tiltrængt og igår var vi hele familien i stuen, hvor vi fik hygget så meget.

Jeg elsker stuens nye look, farverne og de fine nye møbler. Vi har som en del af jer måske har bemærket, haft en række forskellige sofaer, i de få år vi har boet her. Min mor har aldrig rigtig kunne beslutte sig, men denne gang har mine forældre i enighed, sammen fundet noget som de begge er vilde med. Særligt sofaborder er jeg også helt forelsket i – jeg synes det er så fint, med de romantiske ben og rå overflade – det er en god kombination. Puderne i sofaen er fra Oi Soi Oi, dem ved jeg nu ikke om bliver skiftet ud – det kunne godt lige min mor, men til at starte med, synes jeg det er så fint <3 Hvis du leder efter lamper, kan du prøve at tage et kig på Bekko.dk, der sælger designerlamper fra danske mærker. I må endelig spørge, hvis I ønsker mærker på noget. Vi skrives ved senere!

Skærmbillede 2015-07-10 kl. 11.30.10
Untitled-1

16 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Healthy granola ala Caroline