Nude colors, silk, sateen and prints

All white – inspired by Isabel Marant

PicMonkey Collage
CLICK TO SHOP:
Skærmbillede 2015-05-23 kl. 13.32.23Skærmbillede 2015-05-23 kl. 13.32.48
Hej piger <3 Nu har jeg officielt læseferie og det er så rart, at jeg slet ikke kan beskrive det! Starter ferien perfekt ud, med en frokost i Frederiksberg Centeret med min smukke veninde, Sus. Senere skal jeg til noget hygge og ellers har jeg en masse spændende planer den kommende uge, hvor jeg ikke har andet end tid – selvfølgelig set bort fra den eksamenslæsning jeg også skal have set på, hihi – men først vil jeg lige nyde nogle dage.

Jeg har endelig fået taget lidt billeder af dette fine Neo-Noir sæt, er det ikke yndigt? Det er så fint og sommerligt og tildeles inspireret af det ekslusive Isabel Marant sæt – dog er dette meget mere prisvenligt, så alle kan være med. Både bluse og nederdel ligger til 399,- så det er lige til at overkomme. Sættet kan bl.a. købes hos Milium i Hørsholm eller Lyngby, det kan ligeledes findes online, ved at klikke på de små billeder. Vi skrives måske ved senere – ha’ en dejlig weekend <3

 

11 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Nude colors, silk, sateen and prints