Nude colors, silk, sateen and prints

All white – inspired by Isabel Marant

PicMonkey Collage
CLICK TO SHOP:
Skærmbillede 2015-05-23 kl. 13.32.23Skærmbillede 2015-05-23 kl. 13.32.48
Hej piger <3 Nu har jeg officielt læseferie og det er så rart, at jeg slet ikke kan beskrive det! Starter ferien perfekt ud, med en frokost i Frederiksberg Centeret med min smukke veninde, Sus. Senere skal jeg til noget hygge og ellers har jeg en masse spændende planer den kommende uge, hvor jeg ikke har andet end tid – selvfølgelig set bort fra den eksamenslæsning jeg også skal have set på, hihi – men først vil jeg lige nyde nogle dage.

Jeg har endelig fået taget lidt billeder af dette fine Neo-Noir sæt, er det ikke yndigt? Det er så fint og sommerligt og tildeles inspireret af det ekslusive Isabel Marant sæt – dog er dette meget mere prisvenligt, så alle kan være med. Både bluse og nederdel ligger til 399,- så det er lige til at overkomme. Sættet kan bl.a. købes hos Milium i Hørsholm eller Lyngby, det kan ligeledes findes online, ved at klikke på de små billeder. Vi skrives måske ved senere – ha’ en dejlig weekend <3

 

11 kommentarer

 • Cevilie

  Hvad str har du det i? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hvad str har du sættet i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] var det selvfølgelig udsolgt. Indtil jeg i går så det på fine Carolines blog, som i kan se lige her og derved fandt ud af at man kan bestille det hjem fra Milium. Jeg tøvede ikke længere, da jeg […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Ej et fint sæt Caroline – og du bærer det bare så fint!!
  Kan undertøj anes under sættet, det er trods alt et fint og tyndt stof ikke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak søde Jasmin <3 Undertøj kan ikke anes under, stoffet er slet ikke så tyndt, som det måske ser ud <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Hej smukke Caroline
  jeg er vildt interesseret i sættet, men er ret usikker på størrelsen. Vil du mene at det er lille, stort eller normalt i størrelsen?
  og tak for alt den inspiration du giver mig<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej smukke Nicoline <3 Sættet er også SÅ fint – jeg synes det er lidt stort i str.

   Hvor er du sød. er glad for at du følger med <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hvad str. Bruger du?

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nude colors, silk, sateen and prints