JET'AIME ♡

ALL SAINTS SUMMER OUTFIT – THE NEW CHIC

Hej søde piger. Lige nu ligger jeg i sengen, da jeg har været svimmel idag. Imorgen er faktisk min sidste skoledag, da jeg ikke kommer fredag. Det er helt vildt at tænke på, dog er jeg slet ikke i sommer humør, pga. det virkelig dårlige danske vejr. Jeg har netop lavet denne fine fine collage, jeg er vild med farverne, mønstrene og ikke mindst de mange pallietter og gennemførte detaljer. Især kjolen og de 2 outfits er jeg vild med.

Jeg håber på at kunne få taget nogle outfitbilleder til jer senere, men vil ikke love noget, dog kan jeg love at der komme endnu et indlæg. Alle de fine ting i ser på collagen er fra All Saints – de laver virkelig noget smukt tøj, og inden længe har jeg planer om at bestille lidt hjem fra deres online shop. Hvad synes i om tøjet? Jeg håber i får en skøn dag. Kys!
En lækker sommercollage, med nogle fantastiske farver. Taupe, støvet koralfarvet i en blandning med lys beige, mørke pallietter, det rå læder look og ikke mindst de smukke mønstre og udskæringer.

8 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

JET'AIME ♡