MARCOCCAINOIL

ALL LACED UP

IMG_2117 IMG_2120 IMG_2128 IMG_2147IMG_2133
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-05-05 kl. 11.14.28
Goooodmorning lovelies! Jeg har set SÅ meget frem til, at kunne vise jer denne fantastiske blondesag, som min søde Camilla, netop har fået hjem i hendes fine butik, RostedRaw – er den ikke skøn? Det er den fineste og mest elegante sommersag! Den er fra Neo Noir og kan købes i butikken nu, mener også den findes i sort. Vejret er så skønt idag, så jeg glæder mig til at komme hjem i mine forældres have senere og nyde lidt varme – og måske en lur i solen, for må dog lige pointere, at jeg er ret kvæstet efter en vild aften i byen igår! Pyhaaa, dog ingen kvalme eller tømmermænd som sådan – så klage skal jeg vidst ikke. Hihi, hvad får I jeres lille mini-ferie til at gå med?

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

MARCOCCAINOIL