Embellished Kimono and ripped shorts

ALL LACED UP

PicMonkey Collage
Hello ladies! Øv noget kedeligt vejr der har været idag, jeg havde ellers sådan glædet mig til at skulle nyde solen i mine forældres have (og sat tid af til det…..) Øv – dog har jeg haft nogle hyggelige aftener de sidste to dage, i selskab med de sødeste piger – og idag har den eller stået på rengøring af lejligheden og så har min søde mor været forbi, for at ordne vores altan, der nu ligner et lille drivhus, haha ;-) Hun er vores egen lille gartner, der altid gør det så fint og nu er vores altan MAX sommerlig – den skal I glæde jer til at se!

Jeg går en så spændende uge i møde nu her, jeg har nemlig min sidste skoledag, ligesom jeg får mine to sidste mundtlige eksamener offentliggjort – spændende ikke? Jeg er helt vildt spændt og glæder mig bare så meget til den tid vi går imøde, selvom den på samme tid, er ret nervepirrende synes jeg. Jeg er dog SÅ lettet over, at jeg skal op i alle mine a-fag skriftligt, da jeg som regel klarer det rigtig godt til sådanne prøver, og sjælendt bliver nervøs, så længe det ikke er mundtligt. Nu krydser jeg bare fingrer for at de sidste to mundtlige, særligt den sidste, bliver i ét fag jeg føler mig sikker, så jeg forhåbentligt kan skrive et 12-tal i huen – hihi, forventningerne er sat så højt kan I vel høre ;-)

På de ovenstående billeder, jeg har en smuk blondebluse fra NEO NOIR på, som kan findes hos RostedRaw i Vedbæk – den er så smuk – som altid, elsker jeg bare alt med blonder nærmest.

CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-05-15 kl. 17.40.18

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Embellished Kimono and ripped shorts