All i want for christmas, is you!

Hej søde læsere,
Er lige kommet ud af et langt varmt bad, har iført mig mine hyggebukser, har gjort mit værelse rent og jeg har lavet alle mine lektier! Så bliver det ikke skønnere, jeg vil bruge resten af aftenen på at tjekke jeres fine blog’s ud – noget af det jeg elsker allermest! :-)
Idag har jeg været i byen med min søster, og jeg faldt simpelhen over de fineste sølv jeans i H&M – wauw! De var krakeleret sølv, så de havde et fedt vintage look – jeg var solgt, da jeg så dem, og de er klart skrevet på min ønskeseddel. Jeg kan slet ikke vente til d. 1. December, hooold nu op! Det bliver bare så hyggeligt. Jeg synes julen bringer så mange fantastiske ting med sig, adventsgaver, sne, julekøb og jeg kunne blive ved :-) Hvad synes i søde piger? glæder i jer også rigtig meget til julen for alvor begynder?
I må have en fabelagtig aften!

15 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.