THE VERY PERFECT BIKERBOOTS

ALL ABOUT MY AND YOURS HAIR

Skærmbillede 2016-07-29 kl. 22.03.01

G0dmorgen søde piger! Idag skal det handle om hårfarve, produkter og min frisør, som har gjort mit hår så fint til sommeren. Jeg fik for et kort stykke tid siden, farvet nogle lyse striber og reflekser i mit hår, af min dygtige frisør Stine Mai, som har salon hos Stylebox i Lyngby. Det var netop for at håret ikke skulle se ‘farvet’ ud, men mere bleget af solen og for at give det et naturligt spil, til mit eget, lidt mørkere hår. Resultatet blev som I kan se, SÅ SÅ fint. Farven er lys og naturlig, uden at være helt farvet oppe i bunden, hvilket ville give mig slemme udgroninger.

Udover hårfarven, anbefalede Stine mig at bruge Kérstases chronologiste serie, som plejer håret, giver det glans og volumen. Det er for mig, rigtig vigtigt at de produkter jeg bruger, ikke tynger mit hår og gør det fladt og usamarbejdsvilligt ;-) Den situation, kender vi vidst alle, ikke sandt? Til min shampoo, købte jeg en tilhørende hårmaske fra samme serie, der vitterligt gør håret silkeblødt – men igen uden at fede eller tynge håret. Masken brugte jeg som balsam til dagligt, hvor jeg brugte meget lidt ude i spidserne og 1 gang ugentligt i al håret for at give optimal pleje. Det har fungeret SÅ godt for mig, med disse produkter og mine børster fra GHD, som er uundværlige – de skal prøves, før det kan forklares hvor gode de er.

Hvis I vil tage en snak med Stine, kan I kontakte hende via tlf til Stylebox i Lyngby (45 93 97 74) – ellers kan I booke online lige her. Hun er så dygtigt, super sød og altid ærlig omkring ens hår, hvilket jeg virkelig værdsætter!
Skærmbillede 2016-07-25 kl. 14.49.22
IMG_0453

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

THE VERY PERFECT BIKERBOOTS