FLORAL AND GOLDEN

Alene tid og tankestrøm

picmonkey-collage p1200598
Jacket HERE / Bodystocking HERE / Bag HERE / Heels HERE / Pants HERE 


Hej piger! Ih hvor tiden dog flyver afsted synes jeg, jeg har rigtigt meget om ørerne lige fortiden, så jeg har ikke haft lige så meget tid som jeg plejer, til at få opdateret så tit som jeg gerne ville. Nu har jeg dog fået en masse problemstillinger løst og kan få slappet lidt af, inden det næste måned, helt sikkert kommer til at stikke helt af, da jeg både skal flytte, på skiferie og har en masse arbejdsopgaver i slutningen af februar/start marts – så ja, det bliver en travl tid, men derfor synes jeg også, at jeg fortjener at nyde stilheden her lidt endnu. Jeg er idag alene hjemme, for første gang længe. Det er så mærkeligt, at jeg ikke længere nyder det, som jeg gjorde tidligere. Jeg har altid været meget selvstændig og nydt mit eget selskab, for ikke at tale om roen, men jeg har vendt til her på det sidste og har søgt meget social samvær, hver gang jeg vidste, at jeg ville være alene hjemme – kender I det?

Jeg tænker selv, at det måske har noget med at gøre, at mit sociale liv, har ændret sig MEGET, siden jeg gik ud af gymnasiet. Når man er studerende, har man ofte sine nære venner, i hvertfald nogle af dem, tæt ved sig hver dag – det er så dejligt, og man glemmer helt at værdsætte det. Nu er jeg dog heldigvis også på en arbejdsplads, med nogle jeg har det rigtigt godt med, men det er alligvel noget andet, når man ikke er der fuldtid, som man normalt er på en arbejdsplads eller som studerende. Jeg tror dog, det er sundt at være i sit eget selskab indimellem og jeg prøver at nyde det, selvom jeg altid tænker om jeg skal invitere en veninde over eller tage hjem til C, gad vide om det ændrer sig med tiden <3 Hvad er Jeres tanker om alene-tid?

Nu, for at tage en helt anden drejning, ville jeg vise jer, dette outfit fra forrige uge. Jeg har min nye blazer fra Mosh Mosh på, som jeg synes er yderst fin og cool – på en helt unik måde. Den er very classy og har de fineste detaljer ved skuldrene og ærmerne, som I kan se på billederne. Hertil har jeg en fin bodystocking fra The Bodystocking til, min lille ‘fur-bag’ i rød og matchende stilletter fra Billi Bi. Hvad synes I om det? Rigtig god aften piger <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FLORAL AND GOLDEN