BY CAROLINE CLOSET IS UPDATED GIRLS!

AIN’T PLAYING GAMES

PicMonkey Collage1IMG_0385 PicMonkey Collage
Goodmorning ladies! Nu hvor efteråret nærmer sig, tænker jeg at have mere fokus på lidt lunere outfits og items som er perfekt til det kommende efterår, som jeg glæder mig helt vildt til! Selvom vi ikke skal klage over den varme september, så glæder jeg mig nu til at iføre mig lækre strikbluse, skindleggins og støvler – har I det også sådan? Jeg er mest til varme når man ikke skal noget, og bare kan ligge foran en pool – disse dage synes jeg godt nok den er lummer, når man farer rundt for at nå alt hvad man nu skal. Men lad os nyde varmen og solen inden den snart er væk <3

Om ikke andet, er jeg er SÅ vild med Rosemundes nye farver og i det hele taget deres kollektion. Skønne Camilla fra Rosted Raw har netop fået denne blondebluse hjem, som jeg i forvejen ejer i hvid og blå, så denne skulle da også med hjem. Jeg har en matchende top under, også fra Rosemunde, i helt samme farve som gør at blusen ikke er gennemsigtig over brystet og maven – selvom jeg til en bytur, nok ville have den langærmet på uden noget, er det rart til hverdag at kunne have noget under, ligesom det er lunere til efteråret og vinteren. Hvad synes I ? Er det ikke en fin farve? Vi skrives ved!

CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-09-15 kl. 09.38.55Skærmbillede 2016-09-15 kl. 09.41.01

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

BY CAROLINE CLOSET IS UPDATED GIRLS!