A secret escape

Afternoon sunshine

P9150382 P9150438 P9150444 P9150447 P9150455 P9150473 P9150488Hej piger <3 Hermed dagens efterårsoutfit, i det smukke vejr! Ih hvor jeg elsker når sommeren indimellem vender tilbage, det er fantastisk og rart med lidt varme og sol. Jeg er faktisk iført tøj fra CasaUnique fra top til tå (stort set) har tilføjet mine rå bikerboots fra BilliBi som jeg igen har fundet frem – havde haft brug for en pause til dem, eftersom jeg brugte dem rigtig meget forrige vinter og efterår. De er så lækre og jeg elsker at de bare passer til absolut alting – det svært at finde sådanne bikerboots.

Udover dette komplimenterer disse rå støvler altid mine mere feminine outfits, så det spiller meget godt sammen synes jeg ;-) Forresten må jeg igen erkende at mine Ray-Ban briller, er intet mindre end uundværlige – jeg elsker dem! Særligt denne model, som er af guld stel og med et blåligt skær i glasset, de er så lækre til de fleste outfits og mere hverdagsagtige, end de andre jeg har i guld. Husk at I kan benytte Jer at min rabatkode til Opticzoo (hvor mine solbriller kan findes) hvis I alligevel skal til at købe et par. Rabatkode: FASHIONBYCAROLINE giver jeg 10% på alle briller.

Jeg har disse dage, særligt idag, haft en syge-agtigt følelse i kroppen, føler mig halvsyg og har haft ondt i kroppen. Jeg ved ikke om jeg blot er træt og lige skal vænne mig til lange dage, eller om det måske skyldes mine løbetur igår – men føler hele min krop spænder, særligt min nakke – så træls. Dog er der en god grund til at blive indedøre og hygge her til aften, så kan jeg få ordnet en masse her hjemme i stedet. Hvad går I og laver?
Love-Caroline


RayBan sunglasses ・Blazer from Nü By Staff  (soon available here)・T-shirt from Nü By Staff (soon available here)・Leggins from Nü By Staff (soon available here)Bikerboots from BilliBi


 

8 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

A secret escape