SUNDAY

adore la beauté

dsc_5668picmonkey-collagepicmonkey-collage2 dsc_5714 dsc_5696 dsc_5689 dsc_5685 dsc_5677 dsc_5674 dsc_5672
Hej igen ladies. Se nu lige engang?! Min dygtige veninde Nicole er altså uden tvivl ejer af, den hyggeligste salon jeg længe har set. Jeg har førhen fået lavet mine vipper hos Adore by Nicole, der nu har skiftet navn til adore la beautéNicole er rykket til Malmøgade på Østerbro og har jo som I kan se, de fineste omgivelser i salonnen. Hun laver som altid, de fineste vipper, lash-lifts og negle, men har nu også en fodterapeut i huset og ud over det, har hun ansat endnu en vippetekniker, så der er flere tider at tage af.

Til sidst, vil jeg lige nævne, at hun også sælger mine favorit tanning-produkter fra Vita Liberata, samt M2 vippeserums. I bør tage et smut forbi hende og snuppe en kaffe mens i venter, hvis I er i nærheden engang <3 Besøg hendes webside lige her.

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SUNDAY